Judy Braam

Wie ben ik?

Wie ben ik?

Judy Braam (52): veelzijdig, verbindend, vernieuwend en resultaatgericht. Open minded persoon met vele jaren ervaring in zowel het bedrijfsleven als het maatschappelijk middenveld, waarvan bijna 20 jaar in bestuurlijke, strategische en toezichthoudende omgevingen. Diverse eindverantwoordelijke management functies vervuld, als ook die van consultant.
Mensen, organisaties, samenleving in beweging krijgen én houden is mijn levensmotto. Waarde, mens en resultaatgericht, toekomstbestendig, met plezier en inspiratie, perspectief gevend, samenbindend, lerend en ontwikkelend, co-creatief, innovatief, verantwoord en met lef.

Vanuit mijn maatschappelijk hart en de waarde voor (eind)gebruikers en medewerkers in het vizier, werk ik aan strategische ontwikkeling en vernieuwing met impact met-rondom-in boardrooms van o.a. woningcorporaties, (ouderen)zorg-, welzijn- en educatieve organisaties.

Mijn kernkwaliteiten zijn: visionair, creatief, doortastend, daadkracht, geduld, lef, politieke- en bestuurlijke sensitiviteit, betrokken, bevlogen, met gepaste afstand en resultaatgericht, maar ik vind de weg er naartoe zeker zo belangrijk.

Anderen over mij

Anderen over mij

  • in staat om in zeer complexe omgevingen en met complexe vraagstukken te werken. Kan hierbij snel onderlinge verbanden zien, zaken overzien en hanteren; weet mensen daaraan te verbinden. Ziet ook ogenschijnlijke niet-bestaande verbanden en weet deze zichtbaar te maken
  • vernieuwende leider, toezichthouder, facilitator en adviseur
  • sterke teamplayer, constructief samenwerker, verbindt mensen aan gezamenlijke doelen en resultaten
  • goed gevoel voor verhoudingen, bestuurlijke en politieke sensitiviteit, oog voor de onderstroom
  • heeft lef, moed, durft kritisch te zijn en is plezierig in de omgang
  • is koersvast en doortastend, heeft rechte rug en de guts om daadwerkelijk vernieuwing tot stand te brengen
  • waardevolle persoonlijke mix van zakelijkheid en aimabel zijn
  • creatief en een onafhankelijk denker
  • weet op spannende momenten humor in te zetten, de angel eruit te halen
Ervaring

Ervaring

In de afgelopen 30 jaar heb ik ervaring in meerdere sectoren opgedaan: ouderenzorg, welzijn, corporatie, educatie, brede bouw, vastgoed, retail, consumentenproducten en productie. In verschillende rollen: als eindverantwoordelijk leider, als strategisch adviseur, facilitator, sparringpartner voor bestuur & toezicht en als toezichthouder/commissaris in de semipublieke sector.

In deze periode heb ik mij ontwikkeld tot iemand met een brede ervaring in strategische, bestuurlijke en toezichthoudende omgevingen. Van nature ben ik een verbinder. Mijn kracht is het op vernieuwende wijze resultaatgericht bruggenbouwen tussen mensen, inhoud en sectoren. Door in meerdere en elkaar rakende sectoren gewerkt te hebben, heb ik de specifieke taal, inhoud en cultuur van deze werelden leren begrijpen, de verbanden, overeenkomsten, kansen en verschillen leren zien en deze ook écht doorleefd.

Linkedin